Ingyenes online workshop a domain biztonságról és adatvédelemről

  • Főoldal
  • /
  • Blog
  • /
  • Ingyenes online workshop a domain biztonságról és adatvédelemről
Ingyenes online workshop a domain biztonságról és adatvédelemről

Ingyenes online workshop a domain biztonságról és adatvédelemről

egyéb

A domain nevek használata során milyen kockázatokkal kell számolni? Hogyan lehet megvédeni a saját domain nevünket? Ezeket a kérdés köröket fogja végigjárni az október 15-én megrendezendő Doménbiztonság és adatvédelem online workshop.

A rendezvény célja, hogy a kritikus domain nevekkel rendelkező szolgáltatók, vállalatok vagy szervezetek és ezek vezetői, informatikusai és jogászai számára hasznos tájékoztatást nyújtson. A résztvevők információkat szerezhetnek például arról is, hogy hogyan előzhető meg az, hogy illetéktelenek vegyék át a hatalmat a domain nevük és a weboldaluk felett, illetve hogy elkerüljék a tömeges adatlopást és visszaéléseket.

Az eseményen kora délutánig több izgalmas előadással készülnek a szervezők. Később pedig panel beszélgetések lesznek, ahol az előadások közben felmerült vagy a résztvevők által feltett kérdések válaszolják meg.

Az online workshopon való részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges hozzá, amit a rendezvény honlapjáról kiindulva tehet meg: https://www.iszt.hu/domenbiztonsag-es-adatvedelem-workshop/

Megosztás

Vélemények/hozzászólások